Vad an alla dessa lappar och märkningar?

märkning av kläder

Har du någonsin tänkt på papperslapparna som sitter på kläder när man köper dem? De där lapparna som visar pris, storlek, tvättid etc. Jag brukar inte ägna dem nån vidare tanke, förrän idag.

För ett par dagar sedan köpte jag nya underkläder. Närmare bestämt sex par trosor. Normalt sett är jag för lat för att ta bort den lilla lappen som sitter bak och tar bara bort själva prislappen. Men den här gången var det åtta lappar istället för typ 2-3, vilket måste bli otroligt obekvämt! I tillägg var det även två papperslappar istället för en. Är det här verkligen normalt när man köper underkläder?!

Kanske är jag lättretlig efter att ha ägnat över en halvtimme åt att sprätta bort alla lappar. Jag är intresserad av pris, märke, storlek, material och kanske tvättråd. Totalt onödigt och slöseri.

Kommentera